Cloud

Korrekt partnerség a sikeres jövőért – ez a MARSO márka esszenciája, amely tükrözi azokat a központi értékeinket, amelyeket munkavállalóinkkal közösen alkottunk!

Ha az 1990-es években ismert lett volna a start up kifejezés, akkor biztosan a MARSO is közéjük tartozott volna, hiszen egy addig ismeretlen és újszerű ötlettel állt elő négy fiatal, akik ma már tudják, álmaikat kitartással, elhivatottsággal és merészséggel valósíthatják meg. A MARSO magyar cégként, magyar tulajdonosokkal a - gyártással nem foglalkozó – hazai gumiabroncs kereskedő cégek közülma már a legmagasabb árbevétellel és ezáltal meghatározó szerepkörrel is rendelkezik! Mindez pedig a több mint háromszáz munkavállalónk közös munkájának, elhivatottságának is köszönhető.

Országosan 12 városban 18 saját telephelyen várjuk közvetlenül a vásárlókat, de további tíz MARSO franchise szerviz, illetve egy száz tagot számláló hálózat is a vevőink rendelkezésére áll. Nálunk képzett szakemberek által ajánlott termékekre és szolgáltatásokra találhatnak ügyfeleink, ahol figyelembe veszik a vásárlók egyedi igényeit is, s minderre többféle garanciát is kapnak. A közel három évtizedünk jól mutatja, hogy mi a kölcsönös elégedettségre, hosszú távú, minőséget hordozó kapcsolatokra törekszünk. Mindezeknek köszönhetően tavalyi évben már átléptük a 20 milliárd forintos árbevételt is.

A kitartás, elhivatottság pedig a folyamatos fejlődést eredményezi, amelynek köszönhetően ma már Magyarországon kívül Romániában és Szerbiában is megtalálható a MARSO!

Milyen erősségekkel jellemzik a MARSO-s dolgozók a vállalatot és mi vár Rád?

  • Stabilitás
  • Profitorientált profizmus
  • Emberségesség
  • Jövőorientáltság
  • Modern munkahely
     

A MARSO-ról számokban

About us image
About us image
About us image
About us image
About us image
About us image