Dolgozóink mondták

- dolgozóink mondták -

Hadzsi Bettina

Nyíregyháza

- Korábban a debreceni Curver Magyarország Kft-nél dolgoztam az ügyfélszolgálaton, mint reklamáció kezelő munkatárs. Elsősorban a külföldi partnerek tartoztak hozzám, így nem áll tőlem távol a külkereskedelem. A magánéletemben történő jó irányú változás miatt viszont Nyíregyházán képzeltem el a jövőmet a párommal, így amikor a MARSO Kft. meghirdette a vámkezelői állást, örömmel adtam be a jelentkezésemet. Mivel logisztika szakon végeztem a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi karán, ezért úgy gondoltam, az a pozíció közelebb áll hozzám. A felvételi interjú során Márkus József megkérdezte, lenne-e kedvem a külkereskedelemben dolgozni, mert ott is volt nyitott pozíció, azonban a perfekt angol nyelvtudás, mint elvárás engem is elrettentett kicsit – mesélte Hadzsi Bettina.

A későbbi angol nyelvű interjút azonban sikerrel vette és nyár óta már a külkeren dolgozik Bettina, aki nagyjából tíz ország transzferálós vevőinknek az adminisztrációs munkáját látja el a rendeléstől az Axapta felvitelen át, a számlázásig. Ezen kívül a teljes export számlázás is a feladatai közé tartozik, valamint a szerbiai MARSO Gume megrendeléseinek kiszállítását illetve árlistáinak készítését is átvette. A központi export árlistákon és a beszerzési árak feltöltésén kívül még a vevői árcsoportok kezelése is hozzá tartozik.

- Szeretem, hogy ilyen sokrétű a munkám, hiszen így tudok fejlődni napról-napra. A kollégák munkáját is tudom segíteni, így hozzájárulhatok a teljes külkereskedelmi csapat sikeréhez egy kicsit. Ezt persze nekik is köszönhetem, hiszen az első naptól kezdve segíttették a munkámat ők is és a többi kolléga is. Ez nagyon sokat jelentett nekem is, hiszen nemcsak a párommal költöztem össze egy új városban, de egy új munkahelyen is kellett bizonyítanom. Úgy gondolom, az első akadályokat sikerrel vettem és hosszú távon is tovább tudom segíteni a MARSO-t a fejlődésében, előrejutásában – zárta a beszélgetést Hadzsi Bettina.