Díjazta legeredményesebb munkavállalóit a MARSO Kft.

2020.09.23. 13:01
Díjazta legeredményesebb munkavállalóit a MARSO Kft.

A vállalat minden évben elismeri a kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkavállalóit, amely idén rendhagyó módon történt. A pandémia miatt az idén 30 éves vállalat törölte nagy rendezvényeit, így a valamennyi munkavállalót és családtagjaikat érintő családi napot is. A nagyjából 1.000 főre tervezett esemény kiváló alkalom lett volna arra, hogy a jutalmazott munkavállalóknak átadják a díjakat, azonban erre nem volt lehetőség ebben az évben. A MARSO Kft. vezetése ellenben fontosnak tartja, hogy a kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkavállalókat személyesen keresse fel, így Becser Zoltán ügyvezető illetve Katonáné Domonics Ágnes HR vezető országjáró körút keretében adták át a díjakat.

Országos hálózatként fontosnak tartja a vállalat a folyamatos kommunikációt az egyes telephelyek és a központ között, ezért minden évben a telephelyeken dolgozó kollégák szavazhatják meg a „Hídember” díjra érdemes kollégát. 

30 év nem kevés idő egy vállalat életében, különösen akkor nem, ha vannak olyan kollégák, akik több évtizede erősítik a csapatot. Közülük kerül ki minden évben egy olyan személy, akit a MARSO Kft. tulajdonosai szavaznak meg az „Életműdíj”-ra. 2020-ban ezt a rangos elismerést Csákiné Hegedűs Rita marketing vezető kapta.

A MARSO Kft. vezetése tudja, hogy a cég működése szempontjából legfontosabb erőforrását a kollegái jelentik. Így külön értéket jelent, ha csapatában már 5-10-15-20-25 éve elkötelezett dolgozói vannak. Őket a cég megbecsüli és jutalmazza munkavállalói lojalitásukat.

A MARSO Kft. vezetése valamennyi kitüntetett és jutalmazott kollégának ezúton is gratulál és további sikeres, eredményes éveket kíván a vállalaton belül!