Háromszoros Marketing Gyémánt Díjat kapott a MARSO Kft.

2020.05.14. 09:09
Háromszoros Marketing Gyémánt Díjat kapott a MARSO Kft.

A Magyar Marketing Szövetség által megalkotott Marketing Diamond Awards díj küldetése, hogy teret adjon az ügynökségi és megbízói oldalról megvalósuló marketingaktivitások számára. Célja, hogy a sikeres, hatékony marketing-megoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével hozzájáruljon az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez, valamint segítse a marketingszakma kisebb szereplőit a minél színvonalasabb marketingtevékenység végzésében.

A Marketing Diamond Awards nem csak ebben különbözik a többi szakmai díjtól, hanem a zsűrizési módszer tekintetében is. A zsűrit idén kibővítették, az ügynökségi szakemberek mellé felkérésre kerültek a megbízói oldal TOP 50 legsikeresebb marketing- és kommunikációs vezetői is. 

Tizenegy kategóriában lehetett pályázni, a 2018. október 1. és 2019. október 31. között megvalósított aktivitásokkal. A MARSO Kft. három kategóriában indult és mindhárom beadott pályamunkáját elismerte a zsűri, így háromszoros „Marketing Gyémánt Díj” tulajdonosa lett. A 2019-es Marketing Diamond Awards díjátadót november 27-én tartották Budapesten, az Extra-ban.

A MARSO Kft. 2019-es pályamunkái:

A Marketing Diamond Awardsról bővebben: http://marketingdiamond.hu/