Közönségdíjas lett a MARSO Kft. a HR szakma ünnepén

2019.11.14. 15:03
Közönségdíjas lett a MARSO Kft. a HR szakma ünnepén

A Humánpolitika.com közhasznú Egyesület és az All You Can Move SportPass 2019-ben alapította meg a beneFit Prize programot. 

A cél azoknak a kis,- közép-, és nagyvállalatoknak a díjazása és bemutatása, amelyek a munkavállalói egészségprogramokra a társadalmi felelősségvállalás részeként tekintenek. Ezek a cégek hozzájárulnak a munkaerő elvándorlásának megállításához, jelentősen javítanak saját munkaerő piaci pozíciójukon és erősítik a cégük iránti lojalitást a dolgozókban. A felhívásra összesen 97 cég jelentkezett, amelyből 57 pályázat lett shortlistes, így összesen 300 ezer munkavállalót képviseltek a pályázó cégek. A szakmai díjak odaítéléséről független bírálóbizottság döntött. A díjazott vállalatok – amelyek a legtöbbet tesznek a dolgozóikért – a díjátadón egy iparművész által készített, szívet ábrázoló szobrot kaptak. 

A szakmai döntés mellett a közönség is szavazhatott azokra a vállalatokra, amelyek egy-egy microsite-on mutatták be, hogy miért is jó náluk dolgozni, milyen náluk a munka világa. 

A közönségdíjat középvállalati kategóriában a MARSO Kft. nyerte el.

„Hitvallásunk a korrekt partnerség a sikeres jövőért, amelyet nem csak a partnereink irányába mutatunk, hanem a munkavállalóink irányába is. Gondoskodó vállalatként olyan juttatásokat kínálunk dolgozóinknak, amelyek egy kis pluszt tudnak nyújtani számukra a bérezésen kívül. Ilyenek például a sporteseményeken való részvétel támogatása, sportnapok és folyamatos tréningek szervezése vagy a kulturális programokon való részvétel biztosítása is” – mondta Márkus Regina, a MARSO Kft. egyik tulajdonosa, HR menedzser, aki a benyújtott pályázatot készítette.

Ezúton köszönjük mindazoknak a segítségét, támogatását, akik hozzájárultak ahhoz, hogy a MARSO Kft. a Közönségdíjat elnyerhesse!

A MARSO Kft. microsite az alábbi linken érhető el: https://www.benefitprize.hu/kozonseg-palyazat/marso-kft